Pomoć pri kupovini
Da bi započeli kupovinu, potrebno je da se registrujete na sajt klikom na opciju „Registruj se“. Za uspešno registrovanje, neophodno je da unesete Vaše lične podatke u polja označena * i lozinku za vaš Korisnički nalog, kao i da tačno odgovorite na bezbednosno pitanje. Na Vašu email adresu stići će poruka kojom možete aktivirati Vaš nalog klikom na link „ovde“. Nakon što ste aktivirali nalog, kupovinu možete započeti unošenjem Vaše email adrese i lozinke pod kojom ste se registrovali. Nakon što ste odabrali neki proizvod, klikom na „Dodaj u korpu“ on će se naći u korpi koju možete uvek pregledati klikom na opciju „Korpa“ u gornjem desnom uglu stranice sajta ili klikom na „Pogledajte korpu“ u donjem desnom uglu stranice sajta. Nakon što ste odabrali sve proizvode koje želite da kupite, klikom na „Završite kupovinu“ dolazite na stranicu za poručivanje.
Na formi za poručivanje potrebno je da proverite sve podatke, unesete ponuđene vidove usluge i odaberete način plaćanja:

Karticom:
  • prebacuje vas na stranu za plaćanje Banke Intesa.
  • Na strani Banke Intesa morate uneti vaš broj internet platne kartice, CVV2 ili CVC2 kod, i datum isteka kartice.
  • Ukoliko neki podaci nisu tačni ili važeći, bićete vraćeni na sajt sa porukom "Dogodila se greška prilikom transakcije".
  • Ako ste uneli tačne podatke i nije bilo problema, bićete vraćeni na sajt sa porukom „Uspešno ste izvršili plaćanje. Hvala Vam na kupovini u prodavnici www.moritzeis.rs
  • Ukoliko Vam nije odobrena transakcija bićete obavešteni porukom da plaćanje nije bilo uspešno i vraćeni na sajt da odaberete drugi način plaćanja ili da odustanete od kupovine.

Uplatnicom ili e-bankingom:
  • Prikazuje sliku obrasca uplatnice sa podacima koje treba da popunite i da novčani iznos uplatite u pošti ili banci

Nalogom za prenos ili e-bankingom:
  • Prikazuje sliku naloga za prenos
  • Šalje Vam email sa nalogom za prenos kao potvrdu za transakciju

Pouzećem:
  • Administratoru sajta stiže obaveštenje o Vašoj porudžbini
Nakon što ste odabrali način plaćanja, pojaviće Vam se sve informacije o Vašoj kupovini čijom će konformacijom na klik „Završite kupovinu“ i Vaša internet kupovina biti konačno potvrđena, a svi podaci prosleđeni administratoru sajta koji će Vas uskoro kontaktirati radi provere Vaših podataka, potvrde porudžbine i informacije o ceni dostave pošiljke.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam pošaljete poruku.
KONTAKTIRAJTE NAS